Світлофор на перехресті Київська-Стеценка

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На перехресті вул. Київська - вул. Стеценко є перехідний перехід, який найчастіше і транспорт, і перехід ігнорують. Через що часто відбуваються аварії. Саме на цьому перехресті знаходиться офісне приміщення "Інфракон", де діють різноманітні дитячо-молодіжні гуртки. Коли діти повертаються додому після занять, вони, як і несвідомі дорослі, є під загрозою ДТП. Хочемо звернути увагу, що на цьому перехресті необхідно встановити світлофор, який врегулює та зробить безпечним рух цим напрямком.

Вашу петицію щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Київська – Стеценка опрацьовано.
За результатами опрацювання інформуємо.
На даний час готується проект рішення міської ради «Про затвердження Програми з підвищення безпеки дорожнього руху та заходів, спрямованих на вдосконалення дорожніх умов на вулицях м. Вінниці на 2018-2023 роки», який планується розглянути на сесії міської ради у березні 2018 року.
Питання щодо встановлення світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Київська – Стеценка буде включено до проекту вищезазначеної Програми.