Транспорт до медмістечка

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Маршрут Вінниця - Медмістечко уже закритий. Ми жителі Березини та працівники лікарні стали заручниками. Наші діти і ми не маємо чим дістатися ні на роботу ні додому. Просимо надати муніципальний транспорт або продовжити маршрути 11Б, 16А, 21

Вашу петицію щодо можливості продовження схеми руху автобусного маршруту загального користування в звичайному режимі руху №21 «Педучилище – Барське шосе», а також автобусних маршрутів загального користування в режимі маршрутного таксі, №11Б «Корея – Пирогово – Барське шосе (Садове)», №16А «Вінницяоблводоканал – Барське шосе (Садове)» до Медмістечка опрацьовано.
За результатами опрацювання інформуємо.
З метою покращення транспортного обслуговування мешканців Медмістечка з 09.01.2018 року схему руху автобусного маршруту загального користування в режимі маршрутного таксі №16А «Вінницяоблводоканал – Барське шосе (Садове)» було продовжено до Медмістечка.
Разом з тим повідомляємо, що на автобусному маршруті загального користування в режимі маршрутного таксі №16А «Вінницяоблводоканал – Барське шосе (Садове)» працює 12 автобусів з інтервалом руху 10-15 хв.
Дана кількість рухомого складу, їх інтервали руху відпрацьовано та затверджено відповідно до наявного пасажиропотоку та потреб мешканців в перевезенні.
Приватних перевізників, що здійснюють перевезення пасажирів на вищезазначеному автобусному маршруті попереджено щодо неухильного дотримання затверджених розкладів та інтервалів руху.