Безкоштовні туалети ЦПКіВ ім. Горького міста Вінниці

Прошу Вас звернути увагу на те, що на даний момент в ЦПКіВ імені Горького міста Вінниці відсутні безкоштовні туалети. Один з них було зачинено на ремонт чи то реконструкцію, але досі не відчинено попри те, що минуло близько трьох років. Інший зруйновано, але не побудовано. Мушу звернути вашу увагу на те, що в даному парку відпочивають люди поважного віку, дохід у котрих є тільки один - мінімальна пенсійна виплата у розмірі 1373 грн., із яких необхідно оплатити комунальні послуги та їжу. Окрім того, серед людей поважного віку є безліч хворих на захворювання сечостатевої системи, котрі вимушені користуватися туалетом чи не кожні 10 хвилин, але не в змозі цього зробити через низький дохід. І тому доводиться або не користуватися парком взагалі, або відходити від загальноприйнятих норм поведінки, перетворюючи на туалет дерева та непризначені для цього місця. Задля благоустрою міста, задля того, щоби не порушувалися права пенсіонерів, від імені всіх вінничан прошу ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК КУЛЬТУРИ І ВІДПОЧИНКУ МІСТА ВІННИЦІ ЯКІСНИМИ БЕЗКОШТОВНИМИ ТУАЛЕТАМИ ТА НЕДОПУСТИТИ ВСТАНОВЛЕННЯ ТАМ ТАРИФУ АБО ЇХ ЗАКРИТТЯ.

Дата створення:

Станом на 18 липня петицію підписали 252 особи з 350 необхідних.