+ ще 141 громадa!

Створення нових маршрутів автобусів зі Старого міста на Барсьше шосе через вул. Д. Нечая

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні мешканці міста Вінниця, усім, хто живе на Старому місті відомо, що це єдиний район де немає ні трамваїв, ні тролейбусів. Більшості мешканцям цього району доводиться щоденно добиратись з пересадками до місць роботи, шкіл, дитячих садків, тощо. І якщо на Вишеньку можна ще добратись за маршрутом 7 (і то автобуси по цьому маршруту їздять з величезним інтерсалом і його можна було б зменшити), то на Барсьше шосе прямого маршруту немає. (Їздить маршрутку з Педучилища, але вона прямує через старогородський міст і цим маршрутом має змогу користуватись лише частина мешканців Старого міста)
Пропоную створити прямий автобусний маршрут, який буде пролягати через вул. Д. Нечая, через Соборну на Барське Шосе. Такий напрямок суттєво допоможе мешканцям Старого міста з пересуванням по місту, а також, однозначно, буде окупати свою діяльність, через великий попит на подібний маршрут!

Департаментом енергетики, транспорту та зв’язку міської ради розглянуто Ваше колективне звернення щодо можливості запровадження автобусного маршруту з вул. Д. Нечая в напрямку Барського шосе та повідомляємо наступне.
На сьогоднішній день, перевезення мешканців вул. Д. Нечая забезпечують автобусні маршрути загального користування в звичайному режимі руху та автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі. Зазначені автобусні маршрути здійснюють перевезення пасажирів до вул. Брацлавської та площі Перемоги, де в напрямку Барського шосе транспортне обслуговування забезпечують трамвайні маршрути та автобусні маршрути загального користування в режимі маршрутного таксі.
Одночасно повідомляємо, що всі наявні автобуси муніципального автобусного парку комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» задіяні в перевезеннях пасажирів на маршрутах міста.
Враховуючи вищезазначене, запровадження автобусного маршруту з вул. Д. Нечая в напрямку Барського шосе, в даний час не планується.

Петицію підписали 361 особа з 350 необхідних.