Інформування вінничан про звучання шансону в маршрутних таксі

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Шановні депутати Вінницької міської ради!

Іноді користуючись послугами маршрутних таксі м. Вінниця, я стаю заручницею музичних смаків водіїв цих маршрутних таксі. Особливо неприємно чути із динаміків маршрутного таксі музику в жанрі "блатна лірика" або "шансон", де крім нецензурних висловів, звучить специфічна тюремна лексика в народі знана як "фєня". Прослуховування таких музичних композицій додає значного дискомфорту під час отримання послуги перевезення від перевізника.

Пропозиція до депутатів Вінницької міської ради наступна:

Посприяти створенню знака-наклейки, мета якого попередити пасажира про звучання шансону у маршрутному таксі під час руху. Це дешевий спосіб забезпечити інформування населення про якість послуги, яку пропонує перевізник. Сформувати розпорядження міської ради про обов’язкове розміщення відповідного знаку на усі маршрутні таксі міста Вінниці

В разі, якщо у міському бюджеті не передбачено додаткових фінансових можливостей для реалізації цієї пропозиції, прошу посприяти запрошенню до обговорення питання представників міських засобів масової інформації, громадських активістів та меценатів міста Вінниці.

Вашу петицію щодо звучання музики в автобусах загального користування в режимі маршрутного таксі опрацьовано.
За результатами опрацювання інформуємо.
З приватними перевізниками, що здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі міста постійно проводиться інформаційна робота щодо обов’язкового дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та інших нормативних документів в сфері транспорту.
При укладанні договорів з приватними перевізниками, що здійснюють перевезення в місті Вінниця, враховуються звернення та пропозиції мешканців щодо якості обслуговування, в тому числі звернення щодо звучання музики.
Крім того, перевізники попереджені про необхідність враховувати зауваження та побажання пасажирів щодо покращення якості надання послуг в пасажироперевезеннях, особливо в частині гучності звучання музики та її асортименту.