Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Запретить незаконную стоянку возле магазина "Локомотив"

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ЛУБІНЕЦЬ ІВАН ВАЛЕРІЙОВИЧ

Повідомляємо Вам про розгляд електронної петиції, адресованої Волноваській міській раді щодо заборони стоянки біля магазину «Локомотив» м. Волноваха.
Наказом Президента України від 17.01.2019 №12/2019 було створено військово-цивільну адміністрацію міста Волноваха Волноваського району Донецької області.
Відповідно до частини 1 статті 3 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації» у день набрання чинності актом Президента України про утворення військово-цивільної адміністрації припиняються згідно із цим Законом повноваження, крім інших сільських, селищних рад, міських, районних у містах (у разі їх створення) рад, їх виконавчих органів, сільських, селищних, міських голів, інших посадових та службових осіб місцевого самоврядування, які працюють у цих органах місцевого самоврядування,-у разі утворення військово-цивільної адміністрації відповідного населеного пункту (населених пунктів).
Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що міська рада припинила свою діяльність та не має повноважень на виконання заходів для задоволення порушеного Вами питання.
Додатково повідомляємо, що на вулицю Центральна розроблено та затверджено проект «Організація дорожнього руху по вул.. Центральна в м. Волноваха Донецької області» в якому передбачено улаштування місць для паркування автомобілів біля магазину «Локомотив».
При формуванні місцевого бюджету військово-цивільної адміністрації м. Волноваха намагатиметься передбачити фінансування даного виду робіт, при наявності вільних коштів.

Станом на 20 травня надано відповідь на 10 петицій Переглянути