Єдина система

Отремонтировать дорогу по ул. Артёменко. 20 56
Тема звернення Підписали Залишилось
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Тротуар по вулиці Ювілейна

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ГУКАЙ ТЕТЯНА ЄВГЕНІВНА

Повідомляємо Вам про розгляд електронної петиції, адресованої Волноваській міській раді щодо тротуару по вул. Ювілейній м. Волноваха.
Указом Президента України від 17.01.2019 № 12/2019 було створено військово-цивільну адміністрацію міста Волноваха Волноваського району Донецької області.
Відповідно до частини 1 статті 3 Закону України «Про військово-цивільні адміністрації» у день набрання чинності актом Президента України про утворення військово-цивільної адміністрації припиняються згідно із цим Законом повноваження, крім інших, сільських, селищних, міських, районних у містах (у разі їх створення) рад, їх виконавчих органів, сільських, селищних, міських голів, інших посадових та службових осіб місцевого самоврядування, які працюють у цих органах місцевого самоврядування, - у разі утворення військово-цивільної адміністрації відповідного населеного пункту (населених пунктів).
Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що міська рада припинила свою діяльність та не має повноважень на виконання заходів для задоволення порушеного Вами питання.

Станом на 19 березня надано відповідь на 9 петицій Переглянути