Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Заборона реалізації та використання поліетиленових пакетів

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

САГАНЮК ПЕТРО ДАНИЛОВИЧ

У відповідності до ЗУ "Про звернення громадян" керуючись порядком подання та розгляду електронних петицій у Володимир-Волинській міській раді , затвердженим рішенням міської ради від 01.12.2015 р. №2/11, інформуємо , що ініційована вами та підтримана 151 голосом петиція "Заборона реалізації та використання поліетиленових пакетів" розглянута 21 грудня 2019 року постійною депутатською комісією з питань законності і правопорядку , депутатської діяльності , регламенту , зв’язків з громадськими організаціями та об’єднаннями громадян.
На засіданні цієї комісії , за участі її членів та окремих керівників органів місцевого самоврядування , відповідно до компетенції , вирішено вивчити досвід інших міст і запропонувати план дій та заходів ; підготувати звернення до Кабінету Міністрів України та інших органів по компетенції щодо створення та запровадження відповідної програми заборони використання поліетиленових пакетів ; розробити проект рішення , в якому можна було б встановити перехідний період , щоб рекомендувати не використовувати поліетиленові пакети . Комісія також пропонує звернутись до духовенства міста , з проханням роз’яснити шкідливість використання пластику на кладовищах.

Станом на 25 травня надано відповідь на 16 петицій Переглянути