Єдина система

Продовження оренди МП ''Вулик'' 107 20
Продовження оренди МП ''Вулик'' 107 20
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створення приюту для безпритульних тварин

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КВАЧ АЛЛА ВАСИЛІВНА

Про розгляд електронної петиції «Створення
притулку для безпритульних тварин»

Розглянувши електронну петицію «Створення притулку для безпритульних тварин»; заслухавши рекомендації автора петиції Зайцевої Світлани Вікторівни; беручи до уваги рекомендації постійної депутатської комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування населення та благоустрою міста; комісії з питань соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету та власності; зважаючи на те, що в м. Заліщики здійснюються заходи зі стерилізації та вакцинації безпритульних тварин відповідно до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Заліщики на 2018-2020 роки; відповідно до Порядку розгляду петиції, адресованої Заліщицькій міській раді, затвердженого рішенням сесії №280 від 11.03.2016 р.; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Заліщицької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виконавчому комітету Заліщицької міської ради звернутись до благодійних організацій, які здійснюють заходи з утримання, стерилізації та вакцинації безпритульних тварин на території України із запитом про надання інформації щодо переліку та вартості послуг.
2. Виконавчому комітету Заліщицької міської ради провести роз’яснювальну роботу з населенням м. Заліщики щодо гуманного поводження з тваринами шляхом розміщення інформаційних матеріалів в ЗМІ.
3. Звернутись до сесії Заліщицької міської ради з проханням виділити кошти на стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин в м. Заліщики відповідно до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Заліщики на 2018-2020 роки.
4. Рекомендувати автору петиції «Створення притулку для безпритульних тварин» створити громадську організацію або ініціативну групу, яка б приймала активну участь у вирішенні проблеми безпритульних тварин в м. Заліщики.

Секретар міської ради Х.О. ВАВРИШИН

Станом на 24 червня надано відповідь на 2 петиції Переглянути