Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 184 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Продовження оренди МП ''Вулик''

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КВАЧ АЛЛА ВАСИЛІВНА

УКРАЇНА
ЗАЛІЩИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від “27” червня 2019 р. № 398

Про розгляд електронної петиції
«Продовження оренди МП «Вулик»

Розглянувши електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик»; заслухавши рекомендації автора петиції Миронюк Софії Богданівни; беручи до уваги рекомендації членів виконавчого комітету Заліщицької міської ради; відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Заліщицькій міській раді, затвердженого рішенням сесії №280 від 11.03.2016 р.; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Заліщицької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик» підтримати.
2. Звернутись до сесії Заліщицької міської ради з проханням винести на чергове засідання сесії Заліщицької міської ради питання «Про продовження терміну орендного користування приміщеннями кінотеатру ЗМГО «Півострів змін».
3. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті Заліщицької міської ради та на веб-сайті петицій.

Секретар міської ради Х.О. ВАВРИШИН

На розгляд сорок сьомої сесії Заліщицької міської ради від 11 липня 2019 року було винесено питання «Про продовження терміну орендного користування приміщеннями кінотеатру ЗМГО «Півострів змін». За результатами голосування – рішення не прийнято.

Станом на 23 жовтня надано відповідь на 3 петиції Переглянути