Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Створення приюту для безпритульних тварин

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

КВАЧ АЛЛА ВАСИЛІВНА

Про розгляд електронної петиції «Створення
притулку для безпритульних тварин»

Розглянувши електронну петицію «Створення притулку для безпритульних тварин»; заслухавши рекомендації автора петиції Зайцевої Світлани Вікторівни; беручи до уваги рекомендації постійної депутатської комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування населення та благоустрою міста; комісії з питань соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету та власності; зважаючи на те, що в м. Заліщики здійснюються заходи зі стерилізації та вакцинації безпритульних тварин відповідно до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Заліщики на 2018-2020 роки; відповідно до Порядку розгляду петиції, адресованої Заліщицькій міській раді, затвердженого рішенням сесії №280 від 11.03.2016 р.; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Заліщицької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Виконавчому комітету Заліщицької міської ради звернутись до благодійних організацій, які здійснюють заходи з утримання, стерилізації та вакцинації безпритульних тварин на території України із запитом про надання інформації щодо переліку та вартості послуг.
2. Виконавчому комітету Заліщицької міської ради провести роз’яснювальну роботу з населенням м. Заліщики щодо гуманного поводження з тваринами шляхом розміщення інформаційних матеріалів в ЗМІ.
3. Звернутись до сесії Заліщицької міської ради з проханням виділити кошти на стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин в м. Заліщики відповідно до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин в м. Заліщики на 2018-2020 роки.
4. Рекомендувати автору петиції «Створення притулку для безпритульних тварин» створити громадську організацію або ініціативну групу, яка б приймала активну участь у вирішенні проблеми безпритульних тварин в м. Заліщики.

Секретар міської ради Х.О. ВАВРИШИН

Станом на 19 березня надано відповідь на 2 петиції Переглянути