+ ще 172 громади!

Продовження оренди МП ''Вулик''

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Молодіжна платформа ''Вулик'' є одним із небагатьох місць в Заліщиках, де молодь може проводити свій час з користю. Тут відбуваються всі форуми, академії, сюди приїжджають спікери і фасилітатори з різних проектів. Саме тут активні громадяни можуть збиратися для обговорення, планування і створення різноманітних заходів, які урізноманітнюють життя мешканцям міста та зацікавлюють туристів з інших областей України та з-за кордону, цим самим розвивають інфраструктуру Заліщиків.

Якщо ми зможемо продовжити нашу роботу у ''Вулику'', то зможемо передати наші знання і набутий досвід молодшим, які будуть покращувати місто далі. Таким чином ми зможемо розширити масштаби розвитку Заліщиків.

Тому просимо продовжити оренду приміщення ''Вулика'' на три роки.

УКРАЇНА
ЗАЛІЩИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від “27” червня 2019 р. № 398

Про розгляд електронної петиції
«Продовження оренди МП «Вулик»

Розглянувши електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик»; заслухавши рекомендації автора петиції Миронюк Софії Богданівни; беручи до уваги рекомендації членів виконавчого комітету Заліщицької міської ради; відповідно до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Заліщицькій міській раді, затвердженого рішенням сесії №280 від 11.03.2016 р.; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Заліщицької міської ради

ВИРІШИВ:

1. Електронну петицію «Продовження оренди МП «Вулик» підтримати.
2. Звернутись до сесії Заліщицької міської ради з проханням винести на чергове засідання сесії Заліщицької міської ради питання «Про продовження терміну орендного користування приміщеннями кінотеатру ЗМГО «Півострів змін».
3. Дане рішення оприлюднити на офіційному веб-сайті Заліщицької міської ради та на веб-сайті петицій.

Секретар міської ради Х.О. ВАВРИШИН