Відновлення та заміна спортивного обладнання на території ЗОШ №6

Ситуація зі спортивною матеріально-технічною базою на території найбільшої школи району є проявом безвідповідальності як керівництва школи №6, так і голів рад та адміністрації. Байдужість влади та її безглуздість проявляється в тому, що устаткування, яке вже давно потрібно було замінити (принаймні відновити), просто з кожним роком перефарбовується. Розташування школи в перспективі сприятиме спортивному розвитку жителів прилеглих будинків (в основному дітей та молоді, які цю ж школу і відвідують).
З метою створення сприятливих умов для спортивного розвитку громади міста Здолбунова пропонується:
- надіслати керівництву школи №6 наполегливу рекомендацію щодо необхідності відновлення (заміни) застарілого раданського спортивного обладнання;
- в рамках міжнародного стандарту "соціальна відповідальність" забезпечити школу робітниками та необхідними матеріалами (дошки для заміни баскетбольних щитів, сталеві труби - для поновлення брус, автовишка та клей - зовнішня реставрація стіни спотзали, що використовується для спідмінтона);
- допомогти школі зі створенням нормального футбольного поля (надання послуг спецтехніки та надання відсіву для покриття поля).

Дата створення:

Станом на 12 грудня петицію підписали 37 осіб з 100 необхідних.