+ ще 141 громадa!

Сайт міської ради Жмеринки - зробити інтерактивним!

ІНШІ

Сайт нашої міської ради - http://zhmerinka-adm.gov.ua/ інформативний.
Але він має бути ще й - інтерактивним, тобто мати взаємний, а не односторонній зв'язок з жмеринчанами.

Інколи що до поданої на сайті інформації, або інших ситуацій в місті - є питання, які стосуються загалу та можна було б задати і отримати відповідь на офіційному сайті міської ради.

Пропонується на сайті міської ради реалізувати можливість обговорення представлених адміністрацією сайту новин та організувати механізм, який би працював в режимі: "питання-відповідь".
За умови належного контроль з боку влади - жмеринчани зможуть без надмірної формалізації (письмового запиту) - отримати відповіді, коментарі від посадових осіб міста на актуальні та суспільно-важливі питання.

Дата створення:

На Ваше звернення виконавчий комітет Жмеринської міської ради повідомляє, що вивчається питання щодо оновлення структури сайту Жмеринської міської ради. Планується, за умови фінансування у 2018 році, вдосконалити механізм звернень, питань до міського голови, заступників та керівників управлінь та відділів.
Також повідомляєм, що офіційний веб-сайт міської ради є інформаційним та висвітлює діяльність органу місцевого самоврядування, події та заходи, що відбуваються у місті.

Станом на 22 травня петицію підписали 5 осіб з 200 необхідних.