Єдина система

Тема звернення Підписали Залишилось
Випускні вечори 2018 в палаці культури 3 27
Переглянути усі петиції

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Навести лад на так званій "стометрівці"(вул. Кропоткіна)

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АБРАМОВ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

Шановна Наталю Олександрівно!

У своїй електронній петиції від 12 квітня 2018 року Ви порушили актуальне питання для усієї жовтоводської громади. Дійсно, покинуті торговельні кіоскі, залишки тротуарної плитки, сміття псують зовнішній вигляд та загальне враження про місто. Відповідно до п.1.4.1 Правил благоустрою міста Жовті Води (рішення міської ради №855-24/VII від 29.03.2017 року) підприємства, установи, організації та фізичні-особи підприємці зобов'язані утримувати в належному стані об'єкти благоустрою (їх частини), будівлі (їх частини), споруди, що перебувають у їх власності або користуванні, та прилеглу територію. Але незважаючи на це, 16.05.2018 року працівниками дільниці благоустрою КП ВЖРЕО здійснено прибирання та підмітання проїздної частини від прибордюрного каменя - 1 м, підмітання від змету тротуару та вивезено сміття. Також заплановано виконанти косіння карантинних трав.
Питання щодо знесення покинутих торговельних кіосків знаходиться на стадії вирішення.
Дякую Вам за звернення, а також за те, що не стоїте осторонь проблем жовтоводської громади та берете активну участь у її житті. Маю сподівання, що Ви й надалі будете користуватися Єдиною системою місцевих петицій та продовжуватимете активно допомагати міській владі у вирішенні важливих питань для міста.
З повагою до Вас міський голова Володимир АБРАМОВ.

Станом на 25 травня надано відповідь на 10 петицій Переглянути