Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

+ ще 153 громади!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Вирішення питання безпритульних тварин (міський архів - Брусничка)

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

АБРАМОВ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ

Шановний Олександре Миколайовичу!

На ваше звернення, яке надійшло до виконавчого комітету Жовтоводської міської ради щодо безпритульних тварин, які мешкають в покинутій будівлі біля міського архіву повідомляємо наступне.
Відповідно до загальних правил утримання тварин, що включають жорстокість, місце утримання тварин повинно бути оснащено таким чином, щоб забезпечити необхідні простір, температурно-вологісний режим, природне освітлення, вентиляцію та можливість контакту тварин із природним для них середовищем. В зв’язку з обмеженим фінансовим ресурсом, на даний час в місті відсутня можливість організації спеціально призначених та облаштованих для утримання безпритульних тварин місць.
В місті діє «Програма поводження з безпритульними тваринами у місті Жовті Води на 2018-2020 роки» , затверджена рішенням Жовтоводської міської ради від 27.12.2017року №1373-35(ІІ)/VII.Одним із заходів програми є оплата витрат на стерилізацію тварин та утримання тварин в лікарні ветеринарної медицини в післяопераційний період.
З повагою до Вас В.о. міського голови Ірина ОЛІНІЧЕНКО.

Станом на 21 серпня надано відповідь на 11 петицій Переглянути