Відмова від внесення змін у схему руху електротранспорту на Крошню

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

З 27 лютого 2020 року маршрут тролейбусу № 4 Крошня-Космонавтів буде скорочений до майдану Привокзального, що не дозволить дістатись прямим сполученням в інший район через все місто. Більш того, маршрут № 12 Крошня-Центр буде взагалі скасовано , що перетворює район Крошню у ізольовану від міста резервацію. Як місцевим мешканцям з таким великим пасажирообігом у межах району та по місту, в цілому, дістатись на роботу зранку, якщо кількість зведенних багатоповерхівок зростає, а транспорту - скорочується?! Як тепер бути школярам,студентам та бідним пенсіонерам,у разі необхідності дістатися в центр?Йти туди пішки?! Бідним дідусям і бабусям, що рахують копійки, йти пішки 4 кілометри,попри хворобу і втому? Вони й так мали єдину жалюгідну подачку від влади у вигляді цього безкоштовного проїзду - а тепер і цього не буде! Яким чином економіка Житомира зазнає покращення, якщо кількості транспорту поменшає, а весь тиск пасажирів припаде на 110 автобусний маршрут? Адже до того були зняті 53 та 53-а маршрут,зокрема. Невже це призведе до економічного росту лише господаря 110 маршруту? А влада подумала про людей? Крошня - це не гетто, це не резервація, там також живуть люди!!! Я проти того, щоб район Крошня відокремлювали від міста та вилучали з ходу маршрути!

Дата створення:

Станом на 1 квітня петицію підписали 36 осіб з 300 необхідних.