Прошу за підтримкою всіх мешканців житлових будинків по вул. Михайлівській м. Житомира навести порядок по вул. Михайлівській, а саме прийняти міри до вуличних музик які грають з використанням звуковідтворювальної апаратури в районі житлових будинків та заважають нормальному відпочинку, умовам праці, побуту. Згідно закону України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення” Стаття 4. Права громадян - Громадяни мають право на:
безпечні для здоров'я і життя харчові продукти, питну воду, умови праці, навчання, виховання, побуту, відпочинку та навколишнє природне середовище.
Доповнення та пропозиції до Правил благоустрою Житомирської міської об’єднаної територіальної громади:
- повністю виключені Правила з дотримання тиші в громадських місцях у м. Житомирі., які були в попередній редакції та вважаю, що городяни мають право на відпочинок згідно конституції України. Також потрібно заборонити в додаток до попередніх- заборону використовувати звуковідтворювальну апаратуру на будинках, фасадах будівлі суб’єктами господарювання, громадського харчування, бари, кафе і т.п. (данні обмеження є в м. Києві, Львові).
- Заборонити цілодобово виступ вуличних музикантів біля житлових будинків, споруд де працюють люди з використанням або без звуковідтворювальної апаратури(наприклад не ближче 100м). (Вважаю, що мерії теж не комфортно працювати коли під вікнами музики).
- Закріпити територію для виступу вуличних музик тільки на території Михайлівського майданчику(біля фонтану), а не по всій вулиці Михайлівській займатися жебракуванням під виглядом грання музики. (не бачив не одного музику який би не займався збором грошей).
Поліція крім попросити, нічого не може, в них не має шумомірів.

Виходить місто дозволяє займатись діяльністю по заробітку грошей на центральній вулиці без ніяких дозволів і морального права. Інші ФОП які на Михайлівській за гроші надають послуги отримують дозволи, платять податки. Якщо завтра за Вашої бездіяльності прийдуть десятки музик-жебраків, це буде нормально? На що перетвориться вулиця.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 1 квітня петицію підписали 7 осіб з 300 необхідних.