Перетворення Привокзального скверу з зони розпиття алкогольних напоїв на зону культурного відпочинку містян.

Територія скверу, що біля школи-інтернату вдовж вулиці В. Голого, перетворилась на місце постійного вживання алкогольних напоїв та підвищеного забруднення. У вечірній час це унеможливлює відпочинок мешканців привокзального району. Слабке реагування з боку поліції на порушення громадського порядку лише зміцнює практику перетворення скверу на "сіру зону" споживачів алкоголю.
Для докорінної зміни ситуації пропонуємо:
1. Встановити попередження для споживачів алкоголю з нагадуванням про їх особисту адміністративну відповідальність;
2. Регулярно, з 16:00 до 22:00 забезпечити патрулювання скверу поліцією з метою профілактики адмінпорушень та притягнення до відповідальності порушників;
3. Встановити на території скверу дитячі міні-майданчики, покращити освітлення, замінити та додатково встановити урни для сміття та забезпечити безкоштовну зону wi-fi з метою створення привабленої території для культурного відпочинку містян.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 14 листопада петицію підписали 37 осіб з 140 необхідних.