Єдина система

місцевих петицій

Ініціюй! Підтримуй! Впливай!

Як працює єдина система місцевих петицій?

На жаль, у вашому місті ще не було подано жодної петиції, будьте першим:

+ Створити петицію

Поки що жодна петиція не потрапила на розгляд

Перегляньте петиції та прискорте збір підписів

Остання відповідь

Звільнення з займаної посади керівника комунального підприємства «Міський водоканал» Кузнєцова Сергія Володимировича

Показати повний зміст петиції

Відповідає:

ВОЙЦЕХIВСЬКИЙ ВIТАЛIЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Відповідно до ст.23-1 Закону України „Про звернення громадян” надаю відповідь на електронну петицію про звільнення із займаної посади керівника комунального підприємства „Міський водоканал” Кузнєцова Сергія Володимировича.
За результатами розгляду вищезгаданої петиції приходжу до висновків про її необґрунтованість.
Так, у даній петиції як обставини, які негативно характеризують керівника КП "Міський водоканал" зазначено "проведення робіт по реконструкції на очисних спорудах", "реконструкції полігону твердих побутових відходів", "історія із золотою сіллю" тощо.
Але до жодної із зазначених подій, які надумані та знайшли своє розповсюдження лише на шпальтах всім "відомої газети" та електронних видань, КП "Міський водоканал" не має ніякого відношення.
Вказане говорить про необізнаність автора даного звернення із реальними обставинами зазначених подій.
З приводу, аналогічно "створеної проблеми" завезення сміття на полігон твердих побутових відходів з м. Переяслав-Хмельницький, громадськості та активістам на їх вимогу надано укладені відповідні договори.
Інші твердження, викладені у зверненні, також не дають підстав прийти до висновків щодо невідповідності займаній посаді директора КП "Міський водоканал" Кузнєцова С.В.
Крім того, на даний час достовірно встановлений факт штучного збільшення кількості голосів під час голосування за дану петицію.
Так, під час голосування віддали свої голоси "ОСББ Соборний", "ОСББ Соборный", "ОСББ Соборна", "місто чорнобривців", "Місто чорнобривців", що не дає можливості встановити особи громадян, які проголосували.
Також, встановлені громадяни, для яких став новиною факт їхнього голосування за вказану петицію.
Виходячи з вищевказаного, приходжу до висновку про необґрунтованість петиції "Про звільнення із займаної посади керівника комунального підприємства "Міський водоканал" Кузнєцова Сергія Володимировича" та маю великі сумніви стосовно набрання нею необхідної кількості голосів, а тому підтримання електронної петиції вважаю неможливим.

Станом на 18 жовтня надано відповідь на 3 петиції Переглянути