Розвантаження товарів у дворах буд. 52А, 156, 215 по вул.Шевченка

Просимо Вас вжити заходів щодо запобігання систематичного порушення Правил дорожнього руху.
Розвантаження товарів у дворах, є порушенням п.26.3 Правил дорожнього руху "... Якщо до об'єктів, розташованих на цій території, є інші під'їзди, водії повинні користуватися лише ними." Такий під‘їзд є з боку вул. Шевченка, тому розвантаження товару має бути тільки там. Автомобілі, що завозять товар, вже завдали ушкоджень будинку, ті що дуже високі, навіть чіпляють газову трубу, фото надавалось раніше. Для розвантаження товару під‘їжджають вихлопною трубою, на відстань~2м від вікна мешканки 1 поверху будинку, тому провітрити приміщення кухні у неї не має можливості. Інтенсивний рух транспорту, особливо у вівторок та четвер, не дає змоги безпечно гуляти у дворі малим дітям.
Через "лежачі поліцейські" перед магазином "Ювілейний", мешканці вулиць Сливи, Запорізької, Леонтовича та прилеглих, надають перевагу проїзду транзитом через наш двір, чим стрибати по горбах. Також дуже часто мешканці приватного сектору нашого мікрорайону та с.Новодмитрівка, не маючи договору на вивіз сміття, звозять сміття до баків нашого двору, проїжджаючи транзитом через наш двір. Чим систематично порушують п.26.2 а) Правил дорожнього руху, а також фактично займаються крадіжкою послуг.
Враховуючи вище сказане та відповідно ст.9 Закону України "Про дорожній рух", від імені усіх мешканців нашого будинку, вимагаю притягнути до відповідальності всіх власників транспортних засобів, що порушують Правила дорожнього руху на території нашого двору. Це можна зробити шляхом складання протоколів працівниками поліції, про порушення правил, хоча б по вівторкам та четвергам, коли рух найбільш інтенсивний. Що також дасть можливість поповнення бюджету України у такий складний для країни час. Також вважаю за необхідне обладнати в‘їзди до двору "лежачими поліцейськими" та дорожніми знаками.

Дата створення:

Станом на 11 грудня петицію підписали 11 осіб з 100 необхідних.