Станцію Юних Техників хочуть закрити!!!

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

СЮТ – єдиний у нашому місті позашкільний навчальний заклад дитячої творчості, де діти займаються технічним спортом. Станція допомагає вихованцям реалізувати свою життєву позицію, міцно пов’язати своє життя зі світом техніки, допомагає дітям і підліткам визначитися у виборі.
Ми, Батьки, просимо Вас, зберегти гурток Станцію Юних Техників для наших діток, цей гурток дуже корисний, дає базові знання нашим діткам радіотехніки, авіомоделювання, картинг та ін.
Просимо Вас навпаки, сприяти в участі у районних, обласних та Всеукраїнських виставках, конкурсах, змаганнях вихованців гуртка. Сприяти розвитку цього гуртка, залучення діток, написати в газетах про досягнення наших діток, бо то є нашою гордістю.
Не можна відняти у наших дітей, те що дійсно ім цікаво і корисно знати, те що допоможе їм у майбутньому!
Благаємо не робити цього!
З повагою до Вас.

Золотоніська міська рада повідомляє, що згідно рішення Золотоніської міської ради від 26 квітня 2016 року № 7-5/VII «Про реорганізацію Золотоніської станції юних техніків» Золотоніська станція юних техніків (ідентифікаційний код юридичної особи 21382224, місцезнаходження: 19700, м. Золотоноша, Черкаська область, вул. Черкаська,26) знаходиться в процесі реорганізації шляхом її приєднання до Золотоніського будинку дитячо-юнацької творчості (ідентифікаційний код юридичної особи 22788098, місцезнаходження: 19700, м. Золотоноша, Черкаська область, вул. Садовий проїзд,10).
Мета реорганізації – активізація роботи гуртків технічного спрямування.
У Золотоніській станції юних техніків скорочуються посади директора та завгоспа, вивільнені кошти будуть направлені на розвиток закладу. Посади керівників гуртків переходять у підпорядкування Золотоніського будинку дитячої та юнацької творчості. Не передбачається зменшення кількості груп та чисельності викладацького складу. Планується введення нових гуртків, які будуть користуватись популярністю у дітей.

Петицію підписали 102 особи з 100 необхідних.